top of page

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τη Δομή Αιμοδοσίας του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Πεντέλης.


Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε από τη Δομή Αιμοδοσίας του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εθελοντή Αιμοδότη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη την Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας κα Αγνή Ζώη για την εθελοντική της προσφορά και την άριστη λειτουργία της, στοιχεία που συνάδουν απόλυτα με τη φιλοσοφία και τις θέσεις της Διοίκησης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής - Επιστημονικός Υπεύθυνος της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ» κος Σωτήριος Παγώνης, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Άντα Μπούσουλα, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κος Άγγελος Παλαιοδήμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καίτη Μασμανίδου, Λευτέρης Κιτσούλης, Τούλα Κατοίκου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, η Πρόεδρος της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Σίσσυ Ντούρη, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page