Κρουαζιέρα στο Σαρωνικό με το Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων

Το Α Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πεντέλης , Δημ. Ενότητας Μελισσίων , την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 διοργάνωσε για τα μέλη του μια αξέχαστη κρουαζιέρα , με προορισμό τα τρία μαργαριτάρια του Σαρωνικού , την Αίγινα , τον Πόρο και την Ύδρα.

Τα μέλη μας πήραν μαζί το κέφι και την καλή τους διάθεση και ξεκίνησαν με πρώτο προορισμό την Ύδρα , το νησί των ζωγράφων με τα πεντακάθαρα νερά , τα γαϊδουράκια & τα περίφημα είδη λαϊκής τέχνης . Τα μέλη μας περπάτησαν στα σοκάκια του νησιού , ψώνισαν και απόλαυσαν το καφεδάκι τους .

Επόμενη στάση , όπου τα μέλη μας έκαναν τη βόλτα τους , ο Πόρος , με τα πεύκα , τις λεμονιές και το καμπαναριό με την πανοραμική θέα.

Τελευταίος προορισμός η Αίγινα , το νησί με την πλούσια ιστορία , το όμορφο τοπίο , τα περίφημα φυστικόδενδρα και φυσικά την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου που στεγάζει την ασημοστολισμένη λάρνακα και τα οστά του Αγίου .

Το κομψό πλοίο , το καλό φαγητό , οι ζωντανές ορχήστρες , οι χορευτές και οι εξυπηρετικοί άνθρωποι , προσέφεραν στα εκατόν πέντε ( 105 ) μέλη που συμμετείχαν , μια πολύ όμορφη εμπειρία

#ΚΑΠΗ #ΑΚΑΠΗΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 by Aggelos Palaiodimos. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now