top of page

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μουσικοχορευτικό Αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη


Στο Ανοιχτό Θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων περιοχής Μαγγίνα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00, με οργάνωση και ευθύνη του Β΄ΚΑΠΗ Μελισσίων (Υπεύθυνη κα Αικατερίνη Μασμανίδου) το μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη με την συμμετοχή της χορωδίας «Συν. Ωδη. Πόροι» του Β ΚΑΠΗ Μελισσίων υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Μαργαρίτας Κοκκινάκη.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης τονίζοντας την ανάγκη τα ΚΑΠΗ μας να λειτουργούν την δύσκολη αυτή περίοδο και ως κέντρα μόρφωσης, ιατρικής πρόληψης και ψυχαγωγίας των μελών τους, τονίζοντας επίσης ότι η ηλικία δεν είναι θέμα ταυτότητας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η Θεματική Αντιδήμαρχος κα Μπούσουλα Άντα, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Παλαιοδήμος Άγγελος, η δημοτική Σύμβουλος και υπεύθυνη του Β΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων Π. Κυβέλου, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κ. Μαγιάτης Γεώργιος, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ κα Ζώη Αγνή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πελλοπονησίων κ. Καμπέρης Νίκος και η διοργανώτρια κα Μασμανίδου Αικατερίνη-Δημοτική Σύμβουλος Πεντέλης και υπεύθυνη του Β’ ΚΑΠΗ Μελισσίων.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page