top of page

Ημερομηνίες έναρξης σχολικού έτους 2016 - 2017 για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πεντέλης

O Δήμος Πεντέλης σταθερός στη θέση του ότι οι εξουσίες εκλέγονται για να υπηρετούν τις κοινωνίες που τις εκλέγουν, τηρεί και φέτος, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες τη δέσμευσή του «ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ»


Ενόψει της έναρξης λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πεντέλης για το σχολικό έτος 2016-2017 και λόγω του ασαφούς τρόπου κατανομής των νηπίων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» -ΕΣΠΑ που θα λάβει χώρα από 24/08/2016 μέχρι και 01/09/2016 σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Τα νήπια που φοίτησαν και πέρυσι στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πεντέλης (επανεγγραφές) θα ξεκινήσουν κανονικά τη φοίτηση τους από την Πέμπτη 01/09/2016

  2. Τα νήπια που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά κατά το σχολικό έτος 2016-2017 (εγγραφές) θα ξεκινήσουν τη φοίτηση τους από τη Δευτέρα 05/09/2016 προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εγγραφές και οι εντάξεις τους στα τμήματα.


Ενημέρωση σχετικά με την τελική κατανομή των νηπίων στους παιδικούς σταθμούς θα υπάρξει στις ιστοσελίδες του Δήμου Πεντέλης (www.penteli.gov.gr) και του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (Ο.Κ.Π.Α.) Δήμου Πεντέλης (www.okpa.gr)

Ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ

Άγγελος Παλαιοδήμος


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page