top of page

Εγκαινιάστηκε ο Γ΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός της Δ.Κ. Μελισσίων


Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο, παρουσία του π. Πρόεδρου της Βουλής κ. Κακλαμάνη Απόστολου, του Υφυπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννη Μπαλάφα, του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Ν.Δ. κ. Αθανασίου Χαράλαμπου, του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημαρά Γεώργιου και του Αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα Αττικής κ. Καραμέρου Γεώργιου, ο Γ΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός της Δ.Κ. Μελισσίων.

Πρόκειται για ένα κτήριο σύγχρονο, προηγμένων ενεργειακών υποδομών του οποίου η θεμελίωση έγινε το 2015 (υπογραφή σύμβασης 3.12.14) και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2016, μετά από 22 μήνες.

Τον Μητροπολίτη συνόδευε ο πατέρας Βασίλειος.

Στην ακολουθία του αγιασμού παρέστησαν επίσης ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μελισσίων πατέρας Λουκάς και ο Εφημέριος του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων πατέρας Θεόδωρος.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης μεταξύ άλλων επισήμανε: "…… με βάση ότι στη Διοίκησή μας «ο Άνθρωπος είναι η Απάντηση στην όποια ερώτηση» οι παιδικοί σταθμοί στην αποστολή στήριξης της μητέρας, αποτελούσε και αποτελεί κύρια στόχευση και γι΄αυτό ανακοινώσαμε και υλοποιήσαμε τη θέση μας «κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού». Το κτήριο που εγκαινιάζουμε σήμερα εξασφαλίζει στο Δήμο Πεντέλης τη δυνατότητα να υλοποιήσει την εξαγγελία αυτή της διοίκησής μας για πολλά χρόνια ακόμα, όπως επίσης και του δίνει τη δυνατότητα να έχει ένα κτήριο πολλαπλών χρήσεων και πολλαπλών δυνατοτήτων για την εκπαίδευση και την ενδιαίτηση του παιδιού….".

Τον συντονισμό και την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης κ. Παλαιοδήμος Άγγελος.

Στα εγκαίνια παρέστησαν επίσης, ο Σύμβουλος του Υπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή κ. Μπαϊρακτάρης Δημήτρης, ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Μανιατογιάννης Ξενοφών, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Ζαμάνης Σπύρος, ο πρώην Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Τζανίκος Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Σιώμος Βλάσσης, ο Επιχειρηματίας κ. Καζάκος Κων/νος, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης κ.κ. Μπουσίου-Μοσχοπούλου Ευαγγελία και Καλλιανιώτης Κώστας, ο θεματικός Αντιδήμαρχος Δήμου Πεντέλης κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης, οι Τοπικοί Αντιδήμαρχοι Μελισσίων, Νέας Πεντέλης, Πεντέλης, κ.κ. Τσουχνικάς Ηλίας, Μουαμελετζής Γεώργιος, Μωραϊτης Κων/νος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Παλλήνης κ. Καραγιάννης Γρηγόρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Πεντέλης κ.κ. Βιλιώτης Ηλίας, Μασμανίδου Αικατερίνη, Βορέας Σάββας, Κυβέλου Παναγιώτα, Μούστρης Παναγιώτης, Αποστολόπουλος Θεόδωρος, Κιτσούλης Ελευθέριος, Κοντουλάκος Ελευθέριος, Ζώης Ιωάννης, Κοσμοπούλου Αναστασία, Σταυρόπουλος Δημήτριος, Μητροπούλου Γεωργία, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βριλησσίων και Διονύσου κ.κ. Φυκίρης Παναγιώτης και Στάϊκος Θεόδωρος, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης κ. Λάζος Βασίλειος, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Πεντέλης κ. Μαργαρίτης Κων/νος, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Μελισσίων, Ν. Πεντέλης, Πεντέλης, κ.κ. Βορέας Γιώργος, Μιχελακάκης Μανώλης, Ζούνης Ιωάννης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Φρατζής Απόστολος, Δούκα-Λασηθιωτάκη Μαρία, Μιχαλοπούλου Σταυρούλα, Μαγιάτης Γιώργος, Βλάχου Ειρήνη, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ Δ. Πεντέλης κα Ευαγγελίου Εύη, οι Πρόεδροι της Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δ. Πεντέλης κ.κ. Βασίλης Κωστόπουλος και Χρυσούλα Ντούρη, η Υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου Πεντέλης κα Αγνή Ζώη, η υπεύθυνη του Δ΄ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων κα Τσινού Γιώτα, η Διευθύντρια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Δ.Κ. Μελισσίων κα Σόφτση Ανέτα, οι διευθύντριες των Α΄ και Β’ Βρεφονηπιακών Σταθμών Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Τραπάτσα Ιωάννα και Οικονόμου Μαίρη, οι Διευθύντριες των Βρεφονηπιακών Σταθμών Πεντέλης και Ν. Πεντέλης κ.κ. Γιούκαρη Άννα και Παπαπαναγιώτου Βασιλική, ο Ανάδοχος του Έργου κ. Λιάσκος Γεώργιος, ο Δ/ντης της Α’ Παθολογικής Κλινικής κ. Ιωάννης Σαφλιάνης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος δημοτών.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page